Leveranssätt


Vi erbjuder leverans för alla våra produkter. För standardmaterial är leveranstiden vanligtvis 1-2 veckor. Tillverkningstiden för termoträ tar lite längre tid, men det beror på volymen och materialspecifikationerna. Vi erbjuder gratis leverans för en storre volym.Köpvillkor


Åldersgräns
Försäljning sker endast till myndiga personer över 18 år.
Orderbekräftelse
När du har bekräftat din beställning kommer en orderbekräftelse att skickas till den e-postadress du angav när du beställde varorna. Denna e-post innehåller information om beställningens innehåll.
Pris
Priserna anges exklusive moms.
Alla leveranskostnader läggs till i kassan när du väljer adress och leveranssätt. Fri frakt erbjuds vid stora volymer.
Det är möjligt att beställa varje material separat i den mängd du behöver.
När du gör en beställning har du möjlighet att välja specialmått och vi kommer att tillverka dem efter behov. Vi informerar dig om kostnaderna för specialmått i den e-post du angav.
Betalning
Efter att du har gjort din beställning kommer vi att skicka en faktura med varuantal, dimensioner, leveranskostnader (om sådana finns) till den e-post du angav. Du betalar själv via din internetbank till vårt kontonummer.

LeveransvillkorBeställningar levereras direkt till leveransadressen med våra fordon.

Du är ansvarig för att se till att det finns en person tillgänglig på plats för att lossa leveransen och för att förbereda området så att leveransfordonet kan komma åt din fastighet och lossning är lättillgänglig. Till exempel, se till att snön är skottad eller att tillfartsvägen är stabil och säker för stora fordon. Vi täcker inte kostnaderna för lossningstjänster. Lossningstransportören är ansvarig för skadade material eller skador på leveransfordonet om lossningen utförs oprofessionellt.

För synliga skador på produkten, förpackningen eller saknad förpackning måste både föraren och du markera leveransnotan skriftligen omedelbart efter mottagandet.